Bidi, Babe and a Beach

Lomalle lompsis! Nyt on New Yorkissa ihanat kesähelteet ja meno makeimmillaan – suosittelen kaikkia harkitsemaan toivioretkeä rapakon taakse.

Tässä kesäfiilistelyn lomassa löysin vanhan ukulelebiisin, jonka joskus kaukokaipuussa pimputtelin kovalevyn uumeniin. Kesäinen haikeilu kertoo intialaisten bidi-tupakoiden polttelusta rannalla makoillen ja elämästä nauttien. Kesätunnelmaan sopivan videomateriaalin löysin tammikuun ”snowmageddonista”, eli vuosituhannen myrskystä, joka sitten jäikin aika tuhnuksi.

Nauhoitin tämän biisin taannoin yhdellä otolla, joten pieniä kauneusvirheitä saattaa tarkkakorvaisin rokkipoliisi huomata – kuunnelkaa siis omalla vastuulla!

Lo and behold an original song written in the midst of a bad case of wanderlust: Bidi, Babe and a Beach. This is a song about chilling on the beach, smoking those lovely Indian Bidi (beedie) cigarrettes and taking it easy. I originally recorded this a couple of years ago but stumbled upon it quite recently. I used footage from the ”Snowmageddon” of January and put together a little music video.

This was recorded on one take, so it might contain plenty of fodder for the sloppy-playing critics. 🙂

-Juho

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s